Előfizetői tartalom

Amerika is készen áll az emelkedésre

Portfolio
Újabb izmos emelkedő napot láthatunk a részvénypiacokon, a hegymenetbe pedig a jelek szerint Amerikai is készül becsatlakozni, a Dow futures jelenleg 80 pontos pluszban tartózkodik. A jó hangulatban Greenspan optimista hangvételű beszéde mellett az is szerepet játszhat, hogy az egész világból a gazdasági folyamatok javulására utaló adatok érkeztek. A tengerentúlról ma délután több makroadat is jön, de emellett a júliusi amerikai autóértékesítési számokra is érdemes figyelni a befektetőknek.

Pluszos nyitást vetítenek előre a tengerentúlon a főbb amerikai határidős indexek, a Dow futures 80, az S&P futures 10, a Nasdaq futures pedig 17 ponttal került feljebb. A kedvező hangulatban nagy szerepet játszhat, hogy egy hétvégi televíziós műsorban Alan Greenspan meglehetősen pozitívan nyilatkozott az amerikai gazdaság növekedési kilátásairól. A FED volt elnöke úgy véli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés