Előfizetői tartalom

Pénz kell a Gazpromnak

Portfolio
Lapértesülések szerint kötvénykibocsátásra készül a Gazprom. A részletek még nem ismertek, de a kiszivárgott információk szerint több újítás is lehet a kibocsátás körül. Szóba került, hogy a társaság eddigi gyakorlatától eltérően eurókötvények kiadását is tervezi, valamint lehetséges, hogy átváltható kötvények is piacra kerülnek majd - a Gazprom történetében először.

A Bloomberg értesülései szerint euró és dollár alapú kötvényeket készül piacra dobni az orosz gázóriás. Az eurókötvényekre azért van szükség, mert a dollárban kibocsátott kötvények eladása egynegyedére esett vissza ebben az évben. Az internetes híroldal értesülései szerint a dollárkötvények piacra dobásáért a két "Morgan" (JPMorgan és Morgan Stanley) lesz a felelős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés