Előfizetői tartalom

Megújulunk a válságban?

Portfolio
Most, amikor a gazdasági válság komoly beszállítói kapacitásoktól fosztja meg a magyar gazdaság szereplőit, adódik a kérdés, ki tudjuk-e használni a felgyülemlett szakmai tudást, a meglévő gyáregységek szabad kapacitásait, a munkanélkülivé vált fejlesztők, tervezők és szakmunkások jelenlétét? Tudjuk-e hasznosítani a gépjárműipari szakterületen szerzett, de hirtelen feleslegessé vált tapasztalatainkat az egyre fontosabbá váló és továbbra is stabilan teljesítő energiaiparban, azon belül is a megújuló energiát hasznosító berendezések gyártásának piacán?

Bár nem robbanásszerű gyorsasággal, de továbbra is folyamatosan emelkedik a megújuló energiák felhasználása a világon - így Magyarországon is -, amivel a megújuló energiát hasznosító berendezések iparágának, a "zöld iparnak" is lépést kell tartania. A napelemektől a biomasszakazánokon, illetve a geotermikus energiát hasznosító rendszereken keresztül a szélturbinaalkatrész-gyártásig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés