Előfizetői tartalom

Százmilliók vesztek oda - Kivonult az Aegon

Portfolio
A jelenlegi kárbejelentések intenzitása alapján mintegy 6000 db kárbejelentéssel számol az AEGON a hétvégi vihar és jégverés károkkal kapcsolatban. A becsült kár elérheti a 300-400 millió forintot. A biztosító kárszakértőket csoportosított át Ajka és környékére, ahonnan a legtöbb kárbejelentés érkezett - közölte ma a társaság.

A kárszakértők folyamatosan, már a hétvégén is dolgoztak annak érdekében, hogy az ügyfelek minél gyorsabban megkaphassák a kártérítést. A tervek szerint a károk felmérése a hét végére befejeződik. Idén eddig 20 ezer db meteorológiai kárt jelentettek az Aegon ügyfelei, a károk értéke meghaladta az 1 milliárd forintot. A hétfő déli adatok szerint eddig 800 kárbejelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés