Előfizetői tartalom

"Az év vihara" - A helyszínen a Generali-Providencia

Portfolio
A július 18-i vihar következtében több ezer lakóingatlan rongálódott meg. A Generali-Providencia Biztosító Zrt. felkészült a megemelkedett számú bejelentések fogadására. Az elsődleges káradatok szerint hétfő délig 800 kárbejelentés érkezett a Generalihoz. A biztosító a következő napokban növekvő számú, akár a több ezret is elérő kárbejelentésre és több százmillió forintos kárkifizetésre számít. Az olyan helyeken, ahol a normál életvitel visszaállításához nagyobb összeg és azonnali munkák szükségesek, a biztosító már a helyszínen megegyezik ügyfeleivel a kár teljes összegéről és azonnal intézkedik annak az ügyfél számlájára történő utalásáról.

A szombati vihar elsősorban Pest, Veszprém és Fejér megyében okozta a legtöbb kárt, de sok bejelentés érkezett Borsod-Abaúj és Zemplén megyéből is. A Generalihoz több mint 200 településről érkezett kárbejelentés. A meteorológusok szerint az év viharának nevezett időjárási eseményben fák dőltek ki, elektromos vezetékek szakadtak, szélvihar, villám és jégeső pusztította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés