Előfizetői tartalom

Lendületbe jöttek a nap végére az amerikai tőzsdék: 1%-os pluszban zártak

Portfolio
A kereskedés első felében tapasztalt oldalazást követően szárnyra kaptak az amerikai indexek, végül 1% körüli felértékelődéssel zártak. A nap folyamán a piacokra nyomást gyakoroltak a CIT Group csődjével kapcsolatos félelmek, amelyek valamelyest enyhültek, mivel a híresztelések szerint a hitelező kötvényesei a hitelek egy részének részvényre váltásáról tárgyalnak.

22:04 A kereskedés utolsó két órájában kibontakozó szárnyalást követően a Dow 1.1%-os, a Nasdaq 1.2%-os, az S&P 500 pedig 0.9%-os erősödéssel zárta a napot. 21:16 A Dow 0.9%-kal, a Nasdaq 1%-kal, az S&P 500 pedig 0.7%-kal erősödött. A mai napon nyomást gyakorolt a hangulatra, hogy a CIT Group csődje elkerülhetetlennek látszott, miután a Pénzügyminisztérium visszautasította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés