Előfizetői tartalom

Komoly CSR elismerést kapott a Magyar Telekom

Portfolio
A Magyar Telekom első helyezést ért el a Braun & Partners Network által ma közzétett regionális társadalmi szerepvállalási (CSR) Top100 listán, amely a közép- és kelet európai régió legnagyobb árbevétellel rendelkező vállalatait rangsorolja CSR teljesítményük alapján. A régió 100 legnagyobb vállalata közül a Magyar Telekom 79%-os teljesítménnyel végzett az első helyen a nemzetközi mezőnyben.

A Braun & Partners Network ma hozta nyilvánosságra a közép és kelet- európai régió négy országára vonatkozó értékelés eredményeit. A CSR tevékenységet és kommunikációt értékelő CSR 24/7 kutatási módszertan segítségével a legnagyobb árbevétellel rendelkező bolgár, lengyel, magyar és román vállalatokat elemezték. A Magyar Telekom 79%-os teljesítménnyel mind magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés