Előfizetői tartalom

Befektetési sztorik a válságban - kik voltak a sztárok?

Portfolio
A globális gazdasági válság minden céget sújtott, de nem egyformán viselte meg a különböző üzleti modellel rendelkező vállalatokat. Minden szektorból kerültek ki nyertesek és vesztesek, míg egyesek csődbe mentek, mások megerősítették piaci pozíciójukat. A következőkben olyan részvényeket válogattunk ki az irányadó amerikai és európai indexekből, amelyek felülteljesítők voltak mind a részvénypiaci lejtmenet közepette, mind a négy hónappal ezelőtt kezdődött rally során. Megvizsgáljuk, hogy ez minek volt köszönhető és hogy folytatódhat-e kimagasló teljesítményük.

Az amerikai blue chipeket tömörítő Dow index, a szélesebb körű S&P 500 index, a német DAX és a Stoxx 600 vállalatai között is találhatunk olyanok részvényeket, amelyek mind a 2007-ben kezdődő lejtmenet során, mind a március elején meginduló rallyban felülteljesítők voltak.A Dow index vállalatai közül a technológia szektor több szereplője is felülteljesítőnek bizonyult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés