Előfizetői tartalom

Térdre rogyott az OTP - püfölik a tőzsdét

Portfolio
A tegnapi jelentősebb esés után sem javult érdemben a nemzetközi befektetői hangulat, a tengerentúli tőzsdék enyhén mínuszos nyitásra készülnek, miközben Nyugat-Európában és a régióban pirosban úsznak az irányadó részvényindexek. A magyar tőzsde az elmúlt percekben csúnyán bekanyarodott, a BUX-ot az OTP papírok mélyrepülése húzza lefelé. A részvények piacán látványos eladói hullám bontakozott ki, melynek hatására elesett a 3,300 forintos támasz.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelA tegnapi, erőteljes amerikai esés után sem mutatkozik javulás a részvénypiacokon, a tengerentúli futuresek továbbra is lefelé mutatnak, miközben Európa és a régió is eladói nyomás alatt áll. A hazai tőzsde délutánra izmos esésbe kezdett, a BUX index már közel 3%-os mínuszban tartózkodik. A lejtmenet elsősorban az OTP méretes esésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés