Előfizetői tartalom

Kipihente magát Amerika? Nem úgy tűnik...

Portfolio
A hosszú hétvége után eséssel nyithat Amerika, a határidős indexek jelen állása alapján legalábbis: a Dow futures 70, az S&P és a Nasdaq futures pedig 7 pontos mínuszban tartózkodik. Mindez azért lehet aggasztó, mert a csütörtöki, erőteljes csökkenéssel az amerikai részvényindexek kulcsszintekre értek. Amennyiben elesnek a fontosabb támaszok, az további jelentős leértékelődést is eredményezhet a részvénypiacokon.

Borús hangulatban várja a nyitást Amerika, a főbb határidős indexek közül a Dow futures 70, az S&P és a Nasdaq futures pedig 7 pontos mínuszban tartózkodik. Fontos kiemelni, hogy a csütörtöki kereskedét jelentős eséssel zárták a tengerentúli tőzsdeindexek, ezzel a május eleje óta kialakított sáv alsó határához értek. Ennélfogva a mai nap nagy kérdése lehet, hogy a támaszok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés