Előfizetői tartalom

Állta a sarat a BUX - egyedüliként a régióban

Portfolio
A vártnál picit jobb délutáni amerikai makroadat pozitív hatása kérészéletűnek bizonyult a részvénypiacokon, a befektetőknek úgy tűnik ennél több kell bizonytalanság leküzdéséhez. A régióban egész komoly mínuszok is születtek, az energiatúlsúlyos orosz RTS például 3%-ot esett. A sor másik végén viszont a hazai tőzsde állt, a BUX 0.1%-os emelkedésével a legjobban teljesítő régiós részvényindex volt. A kereskedést mindenütt rendkívül alacsony érdeklődés jellemezte, idehaza összesen 11 milliárd forintot tett ki a részvénypiaci forgalom.

A délelőtti jelentősebb esések után délutánra átmenetileg mérséklődött a részvénypiacokra nehezedő nyomás, ebben nagy szerepet játszhatott, hogy az ISM intézet szolgáltatói beszerzési menedzser indexének júniusi értéke a enyhén pozitív meglepetést okozott.Kapcsolódó cikkünk2009.07.06 16:00 USA: egyre közelebb a bűvös határ a szolgáltatószektorbanA bizonytalanság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés