Előfizetői tartalom

A régiót is adják, mélyrepülésben az oroszok

Portfolio
A negatív befektetői hangulat közepette Európához hasonlóan a régió is lefelé tart, a legnagyobb lendülettel az energiakapcsolt orosz részvényindex esik. Az RTS index 2.7%-kal került lejjebb az olajár 4%-os leértékelődésével párhuzamosan. A hazai tőzsde viszont a MOL jelentősebb erősödésének köszönhetően jól tartja magát, a BUX 0.6%-os csökkenést mutat. A forgalom meglehetősen alacsony, még az 5 milliárd forintot sem éri el, a befektetők ugyanis kivárnak a délutáni USA makroadat, valamint a szerdán induló második negyedéves amerikai gyorsjelentési szezon előtt.

A nemzetközi hangulatra nyomást gyakorol a világgazdaság felépülésével kapcsolatos bizonytalanság, valamint a befektetők már a szerdán induló második negyedéves gyorsjelentési szezonra várnak, amely újabb információkat szolgáltat arról, hogy a vállalatok hogy tudnak teljesíteni a recesszióban, illetve milyen gyors felépülésre számítanak. A részvénypiacokon ma is folytatódik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés