Előfizetői tartalom

Recsegnek a támaszok - Technikai elemzés

Portfolio
A hét utolsó kereskedési napja igen izgalmasnak ígérkezik, ugyanis több index meghatározó támaszhoz érkezett a tegnapi kereskedés során. Amennyiben ezek a szintek ma, vagy hétfőn megadják magukat, úgy az további árfolyamcsökkenést hozhat a világ tőzsdéire. A hetet a Dow Jones, a BUX, az OTP és a MOL grafikonokkal zárjuk.

DOW JONES A 8600 pontos ellenállástól két nap alatt a 8300-as támaszig ért a Dow. A támasz áttörésével egy váll-fej-váll alakzat adna eladási szignált, 8000 pont alatti célárfolyammal, így a jövő heti kereskedés igen izgalmas lesz a tengerentúlon. BUX A 15,000 pontos támasztól kicsit visszapattant zárásra a BUX, de az előző amerikai index alapján ma már akár nyitásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés