Előfizetői tartalom

Micsoda meglepetés! - Megint kapós lett az OTP

Portfolio
Júniusban bár kisebb mértékben, de tovább emelkedett a hazai börze a kockázatvállalási hajlandóság javulásának közepette, ami nem tántorította el a Portfolio.hu által havi rendszerességgel megkérdezett alapkezelőket, hogy kismértékben optimistább álláspontra helyezkedjenek június elejéhez képest. Bár 3 hónapos kitekintésben a legtöbben stagnálást várnak, a 12 hónapos időtávon a többség 5% feletti emelkedést prognosztizál. Az elsőszámú hazai kedvenc a profi befektetők körében fél év után először ismét az OTP, a defenzív papírok sokat veszítettek fényükből. A megkérdezettek által legkevésbé kedvelt papírok továbbra is a MOL részvényei.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aegon, Berenberg, Buda-Cash, Budapest Alapkezelő, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Credit Suisse, Dialóg, Equilor, Erste, Generali, ING, K&H, MKB, OTP, Pioneer, QUAESTOR, Raiffeisen, RCM. Az idei év nagy emelkedése júniusban már csak kisebb további plusszal tudott folytatódni a hazai parketten, de természetesen az irányadónak számító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés