Előfizetői tartalom

Izgalom nélküli várakozás a régióban

Portfolio
A tegnapi optimizmus után a nemzetközi hangulat ma némi romlást mutat, Európához hasonlóan a régióban is pirosba öltöztek a tőzsdék. Az esés mértéke nem mondható veszélyesnek, bár a BUX 1.5%-os mínusza valamelyest kilóg a sorból. Az érdeklődés azonban mindenütt meglehetősen gyér, idehaza mindössze 3.8 milliárd forint értékben kereskedtek eddig részvényekkel a befektetők. Délután azonban könnyen fordulhat a kocka, hiszen az USA-ban holnap nem lesz kereskedés, így ma is egy halom fontos makroadat zúdul a nyakunkba.

A mérsékelten negatív befektetői hangulat hatására Európa szerte csökkenést mutatnak a tőzsdék, komoly mínuszokról azonban egyelőre nincs szó. A régióban a BUX kullog a sor végén, a hazai börze részvényindexe 1.5%-kal értékelődött le. A kereskedés meglehetősen izgalommentes, az érdekes ezúttal is a délután lehet majd, amikor egy újabb adathalom zúdul ránk. A legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés