Előfizetői tartalom

Az utolsó bőrt is lehúzzák ügyfeleikről a bankok

Portfolio
A kedvezőtlen gazdasági környezet, valamint a dollármilliárdos állami tőkejuttatások utáni szigorú washingtoni kontroll hatására az amerikai pénzintézetek által felszámított különféle díjak és jutalékok rekordmagasságba emelkedtek. A legnagyobb tengerentúli bankok átlagosan 20%-kal többet gombolnak le az ügyfelekről, mint az ágazat kisebb szereplői - írja a CNBC.

A kedvezőtlen gazdasági környezet, no meg persze a hatalmas veszteségleírások és az egyre szigorodó kormányzati kontroll következtében az amerikai pénzintézetek által felszámított különféle díjak és jutalékok rekordmagasságba emelkedtek. A Moebs Services nevű piackutató cég legfrisebb elemzése szerint a legnagyobb amerikai bankok esetében a tranzakciós költségek átlagosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés