Előfizetői tartalom

MTelekom: zajlik az integráció

Portfolio
A Magyar Telekom bejelentette, hogy a mai rendkívüli közgyűlése döntést hozott a T-Kábel Magyarország Kft.-nek és a Dél-Vonal Kft-nek a Magyar Telekom Nyrt.-be történő jogi beolvadásáról. A közgyűlés döntése újabb lépés jelent a Magyar Telekom Csoport integrációs folyamatában, amelynek középpontjában a szolgáltatási színvonal javítása és a hatékonyság növelése áll.

A mai napon tartott rendkívüli közgyűlésen Christopher Mattheisen elnök-vezérigazgató tájékoztatást adott a részvényeseknek a T-Kábel és a Dél-Vonal Magyar Telekomba beolvadással történő egyesülésével kapcsolatban felmerült kérdésekről. A Közgyűlés ezt követően elfogadta a társaságok vezető tisztségviselőinek a Felügyelő Bizottság által véleményezett írásbeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés