Előfizetői tartalom

A medvék még lesben állnak - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt hetet jelentős csökkenéssel indították a vezető indexek, azonban a hét második felére sikerült az esésből jelentősen lefaragni. Mindez enyhítette a további fenyegető medvetámadás rémképét, a borús felhők azonban még nem tűntek el a világ tőzsdéi felől. A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexekkel, valamint az EURHUF és a Mol grafikonnal indítjuk.

DOW JONES A várt forduló bekövetkezett az amerikai piacon. A folytatást illetően növeli a bizonytalanságot, hogy a heti grafikonon a kereskedési sáv felső részén fejezte be a hetet a Dow, ami pozitív jelzés, de összességében eséssel zártuk a hetet, ami megerősítette a heti grafikon csúcsán kialakult fordulós gyertya alakzat negatív szignálját. A már igen régóta túlvett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés