Előfizetői tartalom

Vacsoráznál Buffett-tel? - Az ár 100 milliónál, de még licitálhatsz

Portfolio
Utolsó napjába lépett az eBay-en indított aukció, melyen a legtöbbet kínáló jótékonysági vacsorán vehet részt a híres befektetési guruval, Warren Buffett-tel. Már csak hét óra van hátra, a legjobb ajánlat 500,000 dollárnál (mintegy 100 millió forintnál) áll. Ez is szép összeg, bár eddig kevésnek tűnik a tavalyi 2.1 milliós összeghez képest.

A CNBC arra figyelmeztet, hogy már mindössze 7 óra van hátra, hogy az eBay-en indított aukción licitálni lehessen az évente megrendezésre kerülő különleges vacsorára. Aki a legtöbb pénzt kínálja fel, az eltölthet pár órát a kiváló befektetési döntéseiről ismert Warren Buffett-tel. A legmagasabb ajánlat jelenleg 500,000 dolláron áll, ami bár elmarad a tavalyi rekordnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés