Előfizetői tartalom

Fellélegezhetünk? - Technikai elemzés

Portfolio
Alapvetően optimista hangulatban telt az európai kereskedés, és mint a következő grafikonokon látni fogjuk, több európai index elrugaszkodott a támasztól, amely megállította zuhanását. Ezzel szemben a tengerentúlon ismét csak totyorgésra futotta az index erejéből, és a Dow ott fejezte be a kereskedést, ahol elkezdte. Ma reggel a Dow Jones, a DAX és BUX indexeket, valamint a Richter és a MOL részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Változatlanul a 8300 pontos szint mentén halad a Dow Jones, így továbbra is ez a támasz fogja az elkövetkező napok kereskedését meghatározni. Amennyiben a 8300-as szint megtörik, úgy a következő állomás a kerek 8000 pont, míg ellenkező esetben a 8600 pontos szintig ugorhat fel az index. DAX A 4700 pontos támasztól tegnap elpattand a német index a tegnapi kereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés