Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai indexek

Portfolio
A kedvező makrogazdasági és vállalati híreknek köszönhetően a háromból két amerikai tőzsdeindex pozitív tartományban zárta a kereskedést, a piaci szereplők ugyanis egyre biztosabbak abban, hogy a recesszió hamarosan véget ér az USA-ban. az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed szintén úgy gondolja, hogy a jelenlegi gazdasági kondíciók jobbak, mint a két hónappal korábbiak -derül ki a negyed kilences közleményből.

22:10 A Fed jegyzőkönyvében foglaltakat pozitívan fogadták a piaci szereplők, így a Nasdaq és az S&P 500 is erősödött a mai kereskedés során. Előbbi 1.55 (értéke 1792 pont), utóbbi 0.65 százalékot (értéke 900.94 pont). Bár a kereskedés első felében még a 30 blue chipet tömörítő Dow Jones index is pozitív tartományban tartózkodott, a kereskedés második felében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés