Előfizetői tartalom

"Meglepődnék, ha az S&P 500 nem esne legalább 10%-ot"

Portfolio
A rendszeres publikációiról ismert befektető, Prieur du Plessis szerint nagyon úgy tűnik, hogy a részvénypiacokon tapasztalt tavaszi rali kifulladóban van. Több jel is a korrekció lehetőségére mutat rá, így 10%-os, vagy afeletti csökkenést is elképzelhetőnek tart az S&P 500 index értékében. A befektetőknek emiatt defenzív pozíció kialakítását javasolja.

A márciusi mélypontok óta az MSCI World 45, az MSCI Emerging index 69%-os emelkedést mutatott, a vezető piacok között volt az orosz 137%-os növekedéssel, de India a maga 90, vagy Kína az 50%-ával is jól szerepeltek. Az amerikai börze ezekhez képest lemaradó volt, de a Dow 28%-os hegymenete azért szép teljesítménynek mondható. Technikai szemmel vizsgálva az amerikai S&P 500 indexet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés