Előfizetői tartalom

Határ a csillagos ég? - Technikai elemzés

Portfolio
Míg az európai piacok javarészt emelkedtek, Amerika folytatta az unalmas oldalazgatást, ami már lassan két hete keseríti az izgalomra vágyó befektetők életét. Elkenődni azonban nincs okunk, a magyar piac fittyet hány a tétovázó Dow-ra, és a saját útját járja az újabb magaslatok felé. Ma reggel a Dow Jones, a Nikkei és BUX indexeket, valamint az OTP és az MTelekom részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A történelem napról napra ismétli önmagát az amerikai piacon. A 200 napos mozgóátlag által képzett támasz megtartja az indexet, amely innen fordulva a nyitás szintjén zárja a napot. A jó hír, hogy az ilyen dög unalom nem tarthat örökké, hamarosan bekövetkezik egy jelentősebb elmozdulás akár fölfelé, vagy lefelé, amely irányt mutat majd a rövid távú árfolyammozgás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés