Előfizetői tartalom

Borongós hangulatban Amerika

Portfolio
A pénteki, lényegében nullás nap után mínuszos nyitás várható a tengerentúlon, a főbb amerikai határidős indexek közül a Dow futures 70, az S&P futures 9, a Nasdaq futures pedig 16 pontos mínuszban tartózkodik. Némi aggodalomra adhat okot, hogy a piac pénteken a jó munkaerőpiaci adat ellenére sem tudott emelkedni, ez akár a kijózanodás előjele is lehet. Ma nem jönnek újabb makroadatok, így alapvetően hangulati kereskedésre van kilátás.

Csökkenést mutatnak a főbb amerikai határidős indexek a nyitást megelőzően, a Dow futures 70, az S&P futures 9, a Nasdaq futures pedig 16 pontos mínuszban tartózkodik. A piac pénteken a vártnál jóval kedvezőbb makroadatra sem tudott emelkedni, mely azt is jelezheti, hogy a recesszióból való gyors kilábalásba vetett hit kezd megtörni. Vállalati fronton nincsenek igazán fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés