Előfizetői tartalom

Gyűlnek a fellegek Amerika egén

Portfolio
Lefelé áll a zászló a tengerentúlon, a főbb amerikai határidős indexek közül a Dow futures 30, az S&P futures 5, a Nasdaq futures pedig 4 pontos mínuszban tartózkodik a nyitás előtt. A nemrég megjelent ADP jelentés nem okozott különösebb meglepetést, azonban érdemes résen lenni, a délután folyamán ugyanis jönnek még fontos makroadatok, melyek a várakozásoktól való jelentősebb eltérés esetén komoly piacbefolyásoló hatással bírhatnak.

A hétfői megiramodás után sem volt hajlandó korrigálni Amerika, a tegnapi kereskedést halovány pluszban zárták a vezető részvényindexek. Az S&P 500 továbbra is a 200 napos mozgóátlag felett van, mely az elmúlt időszakban erős technikai ellenállásként funkcionált. A Credit Suisse elemzői továbbra is fenntartják az S&P indexre vonatkozó 920 pontos év végi célárukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés