Előfizetői tartalom

Magyar Telekom célárcsökkentés a Concorde-tól (2.)

Portfolio
Csökkentette a Magyar Telekom árbevételére és EBITDA-jára vonatkozó várakozását a Concorde, a társaság részvényeire vonatkozó célárfolyamát pedig 897 forintról 850 forintra módosította. A Concorde véleménye szerint hosszú távon vonzó a részvény, de rövid távon már kevésbé, ugyanis az utóbbi időszakban tapasztalt rally csökkentette a régiós szektortársakkal szembeni diszkontot.

MTELEKOMReal-time árfolyamInformációs panelLefelé módosította a Magyar Telekom bevételére és EBITDA-jára vonatkozó várakozásait a Concorde, 2009-re jelenleg a korábbi 262 milliárd forint helyett 255, a jövő évre pedig 261 milliárd forint helyett 253 milliárdos EBITDA-t prognosztizál. Az árbevétel tekintetében az idei évre 3.4%-os, 2010-re pedig 0.5%-os csökkenést vár a Concorde....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés