Előfizetői tartalom

Egyet előre- egyet hátra - Technikai elemzés

Portfolio
Törékeny egyensúly alakult ki a vevők és az eladók között, így a piacok már lassan két hete az oldalazgatást választják, és egy szűkebb sávban ingadozik az árfolyam. A jó hír, hogy az ilyen egyhelyben totyogások nem tarthatnak örökké, így hamarosan kitörnek valamelyik irányba a piacok. A hetet a Dow Jones és BUX indexekkel, valamintaz OTP és az MTelekom részvények grafikonjaival zárjuk.

DOW JONES Nincs új a nap alatt, változatlanul a 8200 és 8600 pontos szintek által határolt sávban ingadozik a Dow. Tegnap éppen a támasztól pattant el az index, hogy a sávtetőt vegye célba. BUX Az izgalmak a Budapesti Értéktőzsdét is elkerülték tegnap, és a 15,800 pontos szint alatt egy szűk sávban ingadozott az index. A Stochastic indikátor ismét fordult, és eladási szignált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés