Előfizetői tartalom

Mikor pukkad ki a kis gömböc? - Technikai elemzés

Portfolio
Immáron 9 hete tart az optimizmus a világ tőzsdéin, így egyre jobban érik egy korrekció, de fordulós jeleket még nem látunk a grafikonokon. Egyre többen várják a fordulót, hogy alacsonyabb szinteken beszállhassanak, ami egyelőre nem akar eljönni, vélhetően majd akkor következik be, amikor már a szkeptikusok lelke is optimizmussal lesz tele. A hetet a Dow Jones, a Dax és BUX indexekkel, valamint az OTP és az MTelekom grafikonjával indítjuk.

DOW JONES A 8400 pontos támasz felett, folytatja az útját a Dow fölfelé, és a soron következő ellenállás már a 200 napos mozgóátlaghoz tartozik. Támaszunk az előbbi szinten túl az emelkedő középtávú trendvonalunk. A heti grafikonon óvatosságra int a túlvett zónába ért stochstic, amelyet az elmúlt hónapokban rendre korrekció követett.DAX A Dow-hoz hasonlóan középtávú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés