Előfizetői tartalom

Stabil eredményekkel rukkolt elő a Pannon

Portfolio
A jelenlegi gazdasági környezethez képest viszonylag jó eredményeket tett közzé ma délelőtt a Pannon: az árbevétel és az EBITDA is mindössze 4%-kal esett vissza. Az ARPU 11%-ot esett a negyedik negyedévi értékhez képest, de nem felejthetjük el, hogy január 1-gyel a Pannon számára 17%-kal csökkentek az alkalmazható mobil végződtetési díjak. Egyelőre tehát nem látszik, hogy drámaian kevesebbet használnák az ügyfelek a telefonjaikat.

2008 első negyedévéhez képest idén az első három hónap összesített bevétele 4%-os visszaesést mutat a Pannon-nál - derül ki a cég által ma publikált pénzügyi eredményekből. A társaság közlése szerint a zsugorodás oka elsősorban az, hogy a hívásvégződtetési díjak 2009 januári csökkentése után visszaesett az összekapcsolási díjakból származó árbevétel, a készülék-árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés