Előfizetői tartalom

Ma is csak a Gazpromtól jön gáz

Portfolio
A mai napon (2009. április 30.) Magyarország becsült gázfogyasztása 21-22 Mm3 ,melyhez a szükséges gázforrások rendelkezésre állnak hazai termelésből, hazai tárolókból és importból - tette közzé az FGSZ. A mai napra vonatkozó import gázszállítások mennyisége jelenleg egyeztetés alatt van az ukrán Ukrtransgaz gázszállító céggel.

Tegnap az ukrán gázszállító vállalat továbbra is csak az orosz Gazprom forrásokból származó földgázt szállítását igazolta vissza Magyarország irányába. A visszaigazolt mennyiséget, 6 Mm3-t hiánytalanul átadta a szerződéses nyomásszinten. A vissza nem igazolt és le nem szállított gázforrásokat a hazai piacon rendelkezésre álló -az E.ON Földgáz Trade által felajánlott-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés