Előfizetői tartalom

Csak egy nagy átverés az "ingyentelefon"?

Portfolio
Az "ingyentelefon", amelyet az angol Hutchison 3G UK a napokban bevezetett, nem életképes üzleti modell, csak egy elkeseredett szolgáltató utolsó lépése - véli Winkler János, a Magyar Telekom üzletágvezetője. A menedzser szerint a magyar mobilpiac idei első három hónapban mutatott komoly visszaesése igazából nem a gazdasági válságnak, hanem a korábban kiosztott promóciós kártyák forgalomból történő kiesésének köszönhető. Winkler szerint a hazai távközlési piacot az idei második felében tesztelheti le igazán a recesszió.

Winkler János, a Magyar Telekom üzletágvezetője és Langsteiner Marianne marketing igazgató tartott ma sajtótájékoztatót a társaság székházában a távközlési piac aktuális folyamatairól. Winkler János az eseményen elmondta, 56-60%-os ismertsége van jelenleg a társaság új (T-alapú) márkastruktúrának, amely bár nagy eredmény, de egyelőre közel sem 100%-os. A menedzser...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés