Előfizetői tartalom

Oroszok a MOL-ban: a kormány tudott róla

Portfolio
A kormány tudott arról, hogy vásárlási szándék van a Mol-részvények iránt, de két gazdasági társaság ügyletét nem lehetett megakadályozni - közölte Tóth Károly, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s alelnöke kedd este az MTI-vel. Ficsor Ádám nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter ugyancsak azt mondta, hogy nem volt lehetőség megakadályozni a tranzakciót.

Amit meg lehetett tenni, azt megtették, a Mol függetlensége megmaradt - mondta az MSZP-s politikus, hozzátéve: akkor lenne baj, ha az állam és a szolgálatai nem tudtak volna az olajvállalat papírjainak eladásáról. Tóth Károly elmondása szerint a nemzetbiztonsági bizottság ülésén egyetértés volt arról, hogy a Mol függetlenségét meg kell őrizni és ehhez akár törvényt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés