Előfizetői tartalom

Nem okozott (nagy) csalódást a cseh távközlési óriás (5.)

Portfolio
A Magyar Telekom lengyel szektortársa után tegnap este a cseh inkumbens távközlési szolgáltató is közzétette első negyedéves gyorsjelentését. A számok bevétel szintjén egy hajszálnyival felülmúlták az elemzői konszenzust, míg a nettó profit kissé elmaradt a várakozásoktól. A menedzsment ugyanakkor megerősítette a korábban adott prognózisait.

A 15.09 milliárd koronás Reuters elemzői konszenzussal szemben 15.13 milliárd koronás első negyedéves bevételről számolt be tegnap késő délutáni gyorsjelentésében a cseh Telefónica O2 CR.Bevétel szintjén tehát nem okozott csalódást a társaság, ugyanakkor a nettó profit a 2.73 milliárd koronás várakozás helyett csak 2.65 milliárd korona lett. A mobil üzletágban hiába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés