Előfizetői tartalom

Lejtőre kerülhet Amerika

Portfolio
A pénteki emelkedés után ma eséssel nyithatnak az amerikai tőzsdék, a határidős indexek ugyanis erőteljes csökkenést mutatnak: a Dow futures 150, az S&P futures 17, a Nasdaq futures pedig 22 pontos mínuszban tartózkodik. A jókedvnek elsősorban a sertésinfluenza tett be, fontosabb makroadatok és vállalati gyorsjelentések hiányában pedig a befektetők vélhetően a járvány világgazdaságra gyakorolt várható hatását, valamint az elmúlt napok eseményeit emésztgetik majd.

A pénteki emelkedés után ma lejtmenet várható a tengerentúli tőzsdéken, legalábbis erre lehet következtetni a főbb amerikai határidős indexek jelen állásából. A Dow futures már 150 pontos mínuszban mozog, a negatív hangulatot elsősorban a sertésinfluenzával kapcsolatos aggodalmak táplálják. Fontos makroadatok és vállalati gyorsjelentések sem érkeznek ma, így a befektetőknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés