Előfizetői tartalom

Tényleg itt az ingyentelefon - Elképesztő bejelentést tett a mobilcég

Portfolio
Olyan bejelentést tett az Egyesült Királyság egyik mobilszolgáltatója, amely könnyen forradalmasíthatja a mobil-távközlést: a ¬Hutchison 3G UK ügyfeleinek a jövőben egy 650 forintos SIM kártya megvásárlásán túl semmit nem kell fizetniük azért, hogy 3G hálózaton keresztül Skype-Skype kapcsolatban telefonálhassanak.

Az elmúlt hetekben többször beszámoltunk arról, hogy micsoda felfordulást váltott ki a mobiltelefon-iparágban, hogy a Skype megjelentette az Apple iPhone-jára írt VoIP programját, mely ingyenes, vagy nagyon olcsó beszélgetéseket tesz lehetővé az okostelefon tulajdonosainak.Kapcsolódó cikkünk2009.04.07 17:39 Megjött az ingyentelefon: őrjöngenek a mobilcégek!2009.04.14 10:38 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés