Előfizetői tartalom

Izgalmas hetünk lesz! - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt héten a drámai változások elkerülték a tőzsdéket, és a hét eleji csökkenés után péntekre többé-kevésbé a kiinduló pontra értek vissza a vezető piacok. Az elkövetkező hét érdekesnek ígérkezik, ugyanis választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy folytatódik-e az emelkedő hullám, avagy kis megtorpanás után jön a korrekció. A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexekkel valamint a Richter és az OTP részvények grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES A múlt heti kereskedés nem rengette meg a földet a tengerentúlon. Változatlanul a 61,8%-os Fibonacci szint mint ellenállás, és a 7800-as támasz határozzák meg a Dow mozgását. Ha hétfőn az index új csúcsra tör, akkor folytatódhat az emelkedés, míg az ellenállástól való újabb elpattanás esetén ismét a 7800-as szint megcélzását várhatjuk az amerikai indextől....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés