Előfizetői tartalom

Ma MOL közgyűlés: mi várható?

Portfolio
Ma 11 órakor, vagy határozatképtelenség esetén 12 órakor kezdődőik a MOL éves rendes közgyűlése, ahol várhatóan szerint nem ismétlődnek meg a tavalyi kényes jelenetek. A legnagyobb esély arra mutatkozik, hogy a részvényesi fórum maradéktalanul elfogadja az igazgatóság alapszabály módosító javaslatait. Az eseményről 11 órától élőben tudósítunk.

Mint emlékezetes, a MOL tavalyi éves rendes közgyűlésén igen parázs vita folyt a MOL vezetése és az OMV képviselői között, ahol azonban az osztrák cég semmilyen áttörést nem tudott elérni, egyrészt a 10%-os szavazati korlát, másrészt pedig a MOL-hoz köthető befektetők túlsúlya miatt.Kapcsolódó cikkünk2008.04.23 17:42 Sziget-feeling a MOL közgyűlésen - fesztiválhangulat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés