Előfizetői tartalom

Itt a korrekció ideje? - Technikai elemzés

Portfolio
Immáron hatodik hete töretlenül emelkedek az indexek világ tőzsdéin, ami kétféle reakciót vált ki a befektetőkben: Egyrészről vannak, akik már medve piac végét látják az erősödésben és további szárnyalást dimenzionálnak, másrésről, a földhöz ragadtabbak a nagy emelkedés utáni korrekciót várják, aminek valljuk meg őszintén, már itt lenne az ideje. A következőkben a Dow Jones a DAX és BUX indexeket, valamint az OTP és a Richter grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Nem sokra futotta a Dow erejéből péntek este, így a javarészt egyhelyben toporgó index csak egy fordulós doji gyertyát rajzolt. A fordulót illetőn a hétfői kereskedés adhat megerősítést. Amennyiben fordul a piac, és egy fekete gyertya alakul ki a grafikonon, akkor a 7500 pontos szintig gyengülhet az index. Ha vetünk az index heti grafikonjára is egy pillantást, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés