Előfizetői tartalom

Soha nem volt még ilyen: nagy a baj a mobilpiacon

Portfolio
Borús jelek érkeztek a márciusi statisztikákkal a magyar mobilpiacra, soha nem volt még ugyanis olyan jelentős az ügyfélszám csökkenése, mint az utóbbi hónapban. A válság tehát egyértelműen megérkezett, ami abból is jól látszik, hogy most először csökkent három egymást követő hónapban a piac mérete. A részesedéseket tekintve az első negyedév nyertese a Magyar Telekom, úgy tűnik a szolgáltatás-portfólió átalakítása/bővítése tényleg hozza a kívánt eredményt.

Napvilágot láttak a Nemzeti Hírközlési Hatóság, azaz az NHH legfrissebb, március hónapról szóló statisztikái, így a befektetők előtt ismertté vált, hogy az idei első negyedévben hogyan reagált a válságra a hazai mobiltelefonos közösség.Sajnos a tapasztalatok egyáltalán nem pozitívak, az előfizetői létszám alakulásán egyértelműen látszik, hogy megtört a lendület....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés