Előfizetői tartalom

Trendforduló vagy korrekció a forint piacán? - Technikai elemzés

Portfolio
Az elmúlt hetekben erősödésnek indult a forint árfolyama, ami hatására egyre több befektetőben vetődik fel a kérdés miszerint trendváltás, avagy csak egy korrekció bontakozott-e ki nemzeti valutánk árfolyammozgásában. Az előző kérdésre keresve a választ áttekintjük az EURHUF grafikont, és vetünk egy pillantást az EURUSD grafikonra is.

EURHUF Hosszútávon az EURHUF még mindig az emelkedő trendben mozog, vagyis az árfolyam - bár erősen megközelítette - még nem tört ki a tavaly szeptember óta épülő trendcsatornából. A két héttel korábbi technikai elemzésben még csak lehetőségként említett fej-váll alakzat azonban mostanra teljesen kialakult, vagyis a devizapár áttörte a korábbi nyakvonalat, a 293.0 szintet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés