Előfizetői tartalom

Egyet előre, kettőt hátra - Technikai elemzés

Portfolio
Tegnap Európában javarészt lefelé csordogáltak a tőzsdeindexek, de este Amerikában már fordult a hangulat és emelkedéssel zártak a tengerentúli indexek. Ez utóbbi optimista hangulattal töltheti el a kereskedésünk első szakaszát, de nem feltétlenül jelenti a magyar tőzsdén kibontakozó csökkenő hullám végét. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP és a Mol részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A keddi esés után szerda este visszatértek a vevők az amerikai piacokra, és a 8000 pont feletti zárás is összejött az indexnek. Mindez azonban nem változtat azon a képen, hogy továbbra is a 61,8%-os Fibonacci szint alatt van a Dow, amely az index mumusa volt ez elmúlt hetekben, így változatlanul ez képezi az erős ellenállást előttünk. Ami az indikátorokat illeti,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés