Előfizetői tartalom

Nyuszika és a medve találkozott az erdőben.. - Technikai elemzés

Portfolio
Az elmúlt 5 hét rég nem látott szárnyalást hozott a világ tőzsdéire, és a mindenkit érdeklő kérdés az, hogy folytatódhat-e a hegymenet, avagy itt az ideje egy kis korrekciónak. A hétkezdet az ázsiai és az amerikai piacokon nem az optimizmus jegében telt, ami kihathat az európai nyitásra is. Ma reggel a Dow Jones, a Nikkei és BUX indexeket, valamint az OTP és a Mol részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Míg mi a locsolkodós hosszúhétvégével voltuk elfoglalva, addig az amerikai piacokon nem tétlenkedtek. Sokkal okosabbak azonban nem leszünk a Dow grafikon láttán, az index ugyanis az egyhelyben topogást választotta, de legalább a 61,8%-os Fibonacci szint fölött egyensúlyozgat a Dow. Momentum indikátoraink és a grafikon között kialakult negatív divergencia változatlanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés