Előfizetői tartalom

Baljós jelek - Technikai elemzés

Portfolio
Ami tegnap még csak egy valószínűsíthető forgatókönyv volt, az ma már valóság. Az oldalazgató indexek nem bírták tartani magukat, és a mélység felé vették az irányt. A hosszú távú trend változatlanul csökkenő, így az is benne van a pakliban, hogy folytatódik a lejtmenet, és újabb mélypontokat ütnek meg az indexek. Az ennél optimistább scenário szerint mindösszesen az elmúlt 4 hét emelkedésének a korrekcióját éljük meg. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamit az OTP és a MOL részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A 61,8%-os Fibonacci szint mentén oldalazgató árfolyam feladta a harcot, és az ellenállásról egy csuka fejest ugorva a 7500 pontos támaszt vette célba a Dow. Az előbbi ellenállást erősíti az 50 napos mozgóátlag is. BUX A hétfői fordulós doji gyertya megerősítést kapott a tegnapi kereskedés során, mikor is a hétfői záróár alatt fejeztük be a kereskedést tegnap....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés