Előfizetői tartalom

Optimizmus + ellenállás = Váratlan fordulat?! - Technikai elemzés

Portfolio
Március kegyes volt a vételi pozíciókban ülő befektetőkhöz, hosszú hónapok óta nem látott szárnyalást produkáltak a vezető indexek. Több részvény, és tőzsdeindex azonban maghatározó ellenálláshoz érkezett, így mint azt a következő grafikonokon is láthatjuk, ismét izgalmas hétnek nézhetünk elébe. Ma a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az EURHUF, az OTP és a Richter grafikont tekintjük át.

DOW JONES Pénteken áttörte a 7900 pontos korábbi lokális csúcsot a Dow Jones, mi több a 8000 pont feletti zárás is összejött az amerikai indexnek. A sok bíztató jel mellett ne feledjük, hogy a 61,8%-os Fibonacci szinttel pénteken sem bírt az index, így a további menetelés a 8500-as szintekig még nem borítékolható. BUX Az amerikai indexszel hasonló cipőben jár a BUX is....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés