Előfizetői tartalom

Itt az idő bevásárolni (Barclays)

Portfolio
A kockázatvállalási hajlandóság növekszik a világban, így a Barcalys legfrissebb globális stratégiája szerint itt az idő, hogy végiggondoljuk, hova tesszük pénzünket. Az elemzők vételre ajánlják a befektetési minősítésű hiteleket és véleményük szerint a pénzügyi szektorban is inkább a hitelpiacon, mint a részvénypiacon növeljük kitettségünket. A tőzsdéken a ciklikus szektorokat érdemes előnyben részesíteni, akárcsak a devizapiacon és a nyersanyagok terén is találhatunk jó befektetési sztorikat, ugyanis a stratégák úgy látják, hogy a mélypont már megvolt.

Mik a kilátások?. A kockázatvállalási hajlandóság növekedhet az elkövetkezendő hat hónapban, ennek megfelelően a Barcalys elemzői szerint itt az ideje, hogy növeljük kitettségünket a ciklikus befektetésekben. A szakértők felülsúlyozásra ajánlják a befektetési minősítésű hiteleket, a senior hiteleket és a banki elsőbbségi részvényeket, amelyek esetén a kockázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés