Előfizetői tartalom

Amerika betonfalba ütközött? - technikai elemzés

Portfolio
Tegnap újra teljes erővel tombolt az optimizmus a világ tőzsdéin, és a legtöbb börze indexe sikerrel ugrott a múlt heti csúcspont fölé. Valószínűleg sok piaci szereplő lelke telik most meg reménykedéssel, de azért nem árt figyelni az amerikai indexre, amely fontos ellenálláshoz érkezett. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP és a Mol részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A kerek 8000 pont és a 61,8%-os Fibonacci szint együtt túl nagy falat volt a Dow számára, és az index emelkedése megtorpant az ellenállások elérésekor. A 6500 pontos szinttől elrugaszkodó amerikai index esetében eddig szinte töretlen az emelkedő hullám, így érik már egy kis korrekció, amikor a bikák kifújhatják magukat. Ez utóbbit illetően akár a mai nap is kimondhatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés