Előfizetői tartalom

Meddig szárnyal a BUX? - Technikai elemzés

Portfolio
Változatlanul kitart a lendület a nemzetközi piacokon, így a főbb indexek, és velük együtt a BUX is folytatta útját fölfelé. A nagy kérdés, ami egyre több befektetőt foglalkoztat, hogy meddig tart ki az emelkedő hullám, így a következőkben a piacok előtt álló főbb ellenállásokat vizsgáljuk. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint Az OTP és a Richter részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Tovább emelkedett a Dow a tegnap esti kereskedés során, és a 61,8%-os Fibonacci szint, amelytől azt várhatjuk, hogy ajtót mutat a bikáknak, már csakugyan kézzelfogható közelségbe került. Amennyiben ellenállásunk meg is fordítja az amerikai indexet, az nem feltétlenül hozza magával az újabb mélyrepülést, hanem jó eséllyel csak a nagy megugrást követő korrekció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés