Előfizetői tartalom

Economist a kormányválságról: Magyarország az összeomlás szélén

Portfolio
Az egyre mélyebb gazdasági válság Magyarország miniszterelnökének lemondását kényszerítette ki - írja az Economist eheti száma a magyar kormányválságról megemlékező cikkében. A jelenleg kormányzó szocialista párt reménytelenül keresi az új miniszterelnököt, miután Gyurcsány Ferenc március 23-án drámaian lemondott a miniszterelnöki posztról.

A neves gazdasági hetilap idézi Gyurcsány Ferenc múlt hétvégén elhangzott mondatait is: "Úgy hallom, hogy a változásokhoz szükséges hangulatnak én vagyok az akadálya. Kezdeményezem, hogy keressünk egy új miniszterelnököt (és új kormányt)."Kapcsolódó cikkünk2009.03.21 12:59 Illúziót teremtettünk - Mit is mondott Gyurcsány Ferenc a kongresszuson?Magyarország gazdasága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés