Előfizetői tartalom

Újabb gazdaságélénkítő csomagra is szükség lehet Amerikában

Portfolio
2010-ig is eltarthat a recesszió az Egyesült Államokban, melynek hatására akár újabb gazdaságélénkítő csomagra is szükség lehet - nyilatkozta a Reutersnek a Harvard University professzora, Martin Feldstein. A szakember kiemelte, hogy az állami beavatkozás csak kismértékben képes ellensúlyozni a lakossági fogyasztás, az export és az ipari termelés visszaesését.

2010-ig is eltarthat a recesszió az Egyesült Államokban, melynek hatására akár újabb gazdaságélénkítő csomagra lehet szükség - nyilatkozta a Reutersnek a Harvardi egyetem professzora, Martin Feldstein. A közgazdász professzor kiemelte, hogy az állami beavatkozás csak kismértékben képes ellensúlyozni a lakossági fogyasztás, az export és az ipari termelés visszaesését. “A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés