Előfizetői tartalom

Szárnyalással indították a hetet az ázsiai börzék

Portfolio
Felfelé vették az irányt a ma reggeli kereskedés során az ázsiai részvényindexek a pénzügyi szektor vezetésével, a befektetők az amerikai pénzügyminiszter mai beszédére várnak, amely a pénzügyi rendszer stabilizálását célzó program új részleteit tartalmazza. A Nikkei 225 3.4%-kal, a dél-koreai Kospi 2.4%-kal, a hongkongi Hang Seng 3.8%-kal araszolt felfelé.

Szárnyalásba kezdtek ma reggel az ázsiai részvényindexek a bankszektor vezetésével, a befektetők ugyanis az amerikai pénzügyminiszter, Timothy Geithner mai beszédére várnak, amely tartalmazza a pénzügyi stabilitást célzó program új részleteit. A pénzügyminiszter 13:45-kor kezdi a tájékoztatót.A japán börzén a Mitsubishi UFJ árfolyama 4.7%-kal, a Nomura 8.6%-kal, a Mizuho...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés